Annons

Årets träff körs 16-17-18 September!

1
Som flera av er listat ut rann vårträffen ut i sanden - felet är vårt som arrangörer - vinterns och vårens problem med forumet och utvecklingen av klubben har tagit kraft från träffplaneringen.

Mer om detta här: http://www.santafesweden.se/phpbb/viewt ... ?p=897#897

Nå, hellre göra något bra än att hafsa ihop något halvhjärtat:

Årets träff går av stapeln under den tid av året som vattnet är badbart och kvällarna ljumna: mitten av september


Platsen kommer att bli Närke/Örebrotrakten - helt enkelt för att alla skall få en bit att åka... :D

Som ni ser är träffen lagd över tre dagar - detaljerat program presenteras senare, men vi räknar med "drop-in" under fredagkväll och lördagförmiddag - ett deltagarantal som peakar på lördagseftermiddagen/kvällen :wink: :wink:

Olika aktiviteter kommer att genomföras - dels på själva träffplatsen, men även gemensam utflykt till sevärdheter medelst kolonnkörning.


Träffen kommer att hållas i linje med de förslag som lämnats av er själva. Förhoppningsvis utkristalliseras det en spontan "arrangörskommitté" de närmsta veckorna bland forumbesökarna - annars tar jag ut en själv... :twisted:


Vi vet att det är stort intresse och tryck på en träff - och självklart är det bara roligt med andra halvspontana träffar under sommaren.

Låt oss dock bara säga så här - gud nåde den som bevistar en "husvagnsträff" under sommaren, men uteblir från "Hyundai SUV meet 2005"...
Bild
Vidare kan sägas att det också är helt okay att åka till Tyskland o handla pilsner i grupp - om man bara ser till att spara något till sagda träff!



Boka helgen 16-17-18 September redan nu!

Väl mött.


Swedefe
Senast redigerad av Swedefe den 28 jul 2005, 00:24, redigerad totalt 1 gånger.
Annons

Re: Årets träff körs 16-17-18 September!

2
Swedefe skrev: Träffen kommer att hållas i linje med de förslag som lämnats av er själva. Förhoppningsvis utkristalliseras det en spontan "arrangörskommitté" de närmsta veckorna bland forumbesökarna - annars tar jag ut en själv... :twisted:
De flesta av er kan slappna av nu - "Stahl" har efter massiv övertalning beslutat sig för att låta sitt ljus skina även över träffkommittén - och med hennes kapacitet är träffen så gott som i land redan nu...

Vad vi dock måste fylla på med är någon med lokal förankring eller kännedom - att hålla träffen i Närke är utmärkt ur logistisk synpunkt, men kass ur logisk; eftersom vi i träffkommittén bor längs kusterna... :roll:

Alltså, förstärkning från en eller flera personer med lokalkännedom önskas - antingen som fullvärdig medlem i träffkommittén, eller bara som "liason" för att testa våra idéer mot.

Sign up innan sommaren börjar på allvar!
Antingen här i tråden eller på e-mail; swedefe@yahoo.se



Swedefe

3
Inte för att jag bor i närheten av Närke och inte heller känner någon närking, men jag hade i alla fall ett förslag på vårträffstråden vilket handlade om Nora som ligger i Örebro län.

Spana in bland förslagen som arkivarien sammanställt 2005-03-05. Där kanske finns några simpla tips till att börja med, samtliga knyckta från våra kollegor i svenska Opel-klubben.
Men risk finnes att arrangemangen för camping och turism redan gått i idé vid denna tid på året, då enbart svampplockare är ute och rör på sig och bland dem finns inget guld att tjäna, bara en och annan guldgul kantarell.
En hel del lokala sevärdheter och övernattningsmöjligheter brukar läggas ut på nätet och där finns säkert även öppettiderna.

Rent historiskt är ju ert val bra, för det var väl här i krokarna som Bergslagsrallyt avgjordes. På den tiden kördes rallybilarna med 2-hjulsdrift, så bäva månde örebroarna när vi nu drar fram på alla fyra (beroende på hur många tysklandsbunkringsresor som hinner genomföras med Santor under sommaren).

Förhoppningsvis ger sig snart en närking tillkänna, fylld av energi och engagemang för cluben.

5
Vilken sanslös tur att vi flyttade datum för träffen;
så himla dött som det varit de senaste veckorna här på forumet så inser vi att ni hade aaldrig haft tid för en träff nu i maj!!!
Bild
:wink: :wink: :wink:

Träffplaneringen rullar på i vart fall - vi räknar med att presentera plats och lite grann av aktiviteterna i början/mitten av Juni som ett litet smakprov inför semestrarna - den som har tråkigt på sin ferie och kommer ihop sig med maka/make kan alltså lugnt luta sig tillbaka och söka frid i den kommande sensommar träffen i September.


Swedefe